AANGENAAM, IK BEN KRIS!

Ik stel me graag aan je voor! Ik ben Kris Helders. In 2019 ben ik gestart met HELDERSSUPPORT met als doel; 

Bieden van heldere en persoonlijke ondersteuning en advies op het gebied van projectmanagement, events en communicatie. 

 

WAT HAAL JE MET MIJ IN HUIS?

 • Een shot energie
 • Een goede dosis humor
 • multi-disciplinair inzetbaar:
  • marketing management
  • events
  • projectmanagement 
  • accountmanagement
  • communicatie advies
 • een geboren netwerker en verbindingenlegger
 • internationale ervaring (bijna 10 jaar in het buitenland gewoond)
 • iemand die zich snel aanpast aan de omgeving
 • een pragmatische blik op (complexe) cases 
 • een creatieve geest 
 • spontane vastberadenheid 

EEN BEETJE ACHTERGRONDINFORMATIE

Mijn eerste stapjes zette ik in het gezellige Brabantse Son en Breugel. Van mijn 12e tot 14e ruilde ik mijn schoenen in voor slippers op de witte stranden van Curaçao, om vervolgens van mijn 14e tot mijn 18e Zwitserland mijn Highschool af te ronden. Daar haalde ik mijn International Baccalaureate (VWO). Tussendoor heb ik door de reizen met mijn ouders en broer al veel van de wereld mogen zien. In Nederland moest ik dan ook echt weer even wennen. Na één studiewissel haalde ik mijn Bachelor in Communicatie. Met een uitwisseling naar Sevilla en stage op Cyprus op zak vertrok ik na mijn studie voor een volgend avontuur naar Cyprus. Hier werkte ik als marketing manager bij Marcus Evans en reisde ik de wereld over om summits overal dezelfde look & feel te geven. Besmet met het reisvirus besloot ik na 3 jaar dat ik meer wilde en ben ik er zelf nog een jaar op uit geweest, vooral in Azië en Australië. Een prachtige ervaring waarna ik terug in Nederland weer aan de slag ging. Zo kwam ik bij de Jaarbeurs Utrecht terecht. Na bijna 8 jaar Jaarbeurs, verschillende functies, teams en veel kilometers in de benen heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik in maart 2019 gestart met HELDERSSUPPORT.

WAAR IK DRUK MEE BEN EN GELUKKIG VAN WORD?

Mijn 2 kinderen, Jens en Esmé, man Jan Willem en het geregel en reilen en zeilen rondom het huis, school, speeldates, etc. houden mij naast mijn opdrachten wel bezig ;)! Daarnaast ook uitjes en etentjes met vrienden en familie. Waar je mij blij mee maakt?:
– een lekker drankje in de zon
– een mee-zingertje in de auto
– een beetje uitslapen en een latté in bed (gebracht door de kindjes ;))
– een strakke piste waar je skies doorheen snijden
– een dagje strand die eindigt in een spontaan etentje op het strand
– achter een boot hangen op een wakeboard
– een avond hapjes, drankjes en lachen met vrienden of familie
– een spannend boek lezen (het liefst liggend op een strandbedje)
– een onverwachts leuk gesprek
– spontane uitjes en reizen
– een goede serie met manlief onder een dekentje op de bank
– gewoon simpelweg leuk gezelschap.

Quotes die bij mij passen: ‘Every day is a good day to travel’, ‘Life is better in flipflops‘, ‘Spend money on experiences‘, ‘Neem het leven niet te serieus, er mag best gespeeld worden‘, ‘A good laugh is the best form of therapy (even when it’s pretty loud ;))’ .

Ik bied graag een luisterend oor en als je me appt reageer ik meestal snel want mijn telefoon ligt bijna altijd binnen handbereik (niet perse positief ;)). Om ook vanuit mijn eigen onderneming de helpende hand te kunnen bieden, te sparren met anderen, opzoek te gaan naar vernieuwende dingen, en steeds bij een ander team aan te sluiten past bij mij. Ik ben gewend om snel te schakelen en mij nieuwe plekken weer (tijdelijk) eigen te maken.